Onze Diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten die al uw zakelijke ICT en telecommunicatiebehoeften dekken.

Installaties

Of u nu bekabeling, apparatuurvoorziening, beveiliging en bewaking of een geïnstalleerd telefoonsysteem nodig heeft, Inseon bv is het startpunt voor het buitendienstteam.

Bij Inseon bv zijn we gespecialiseerd in het zijn van het white-label installatieteam voor alle soorten fabrikanten van apparaten en apparatuur. Ons team bestaat uit ervaren professionals die veel aandacht besteden aan detail bij elk project. Wij kunnen ook alle unieke of op maat gemaakte installatieprojecten van uw bedrijf afhandelen.

WiFi

Inseon is er om alle wifi-uitdagingen aan te pakken door professionele wifi-installatiediensten te leveren aan bedrijven die toonaangevende wifi-apparaten gebruiken. Een team van ervaren ingenieurs zal u door alle onderdelen van de uitrol leiden en uw ervaring afstemmen om de beste wifi-installatie voor uw bedrijf te realiseren.

Beveiligings
camera

We leven nu in een tijdperk van nieuwe technologische vooruitgang. De meeste van onze behoeften, of het nu in kleding, communicatie of onderwijs was, werden aangepakt door technologie. Een van deze behoeften is de behoefte aan veiligheid. Onze veiligheid staat tegenwoordig echt op het spel, zeker voor bedrijven. Bovendien heeft de technologische vooruitgang de wereld van videobeveiliging en bewaking in staat gesteld om gemakkelijk, effectief en economisch te worden.

Daarom zijn er bijna overal monitoringservicebedrijven en moet u alleen betrouwbare bedrijven en bedrijven kiezen die  de beste service in uw stad kunnen bieden.

Cloud telefoons

Het wordt gebruikt als een alternatief voor traditionele dure analoge telefoonlijnen. Tegenwoordig wordt VoIP erkend als een robuuste en volwassen technologie die aan alle zakelijke uitdagingen kan voldoen.

VoIP heeft veel voordelen. Het is gemakkelijker te gebruiken, het kan oudere technologie zoals Fax ondersteunen en integreert met andere bedrijfssystemen en software, en het beste van alles is dat het de bedrijven helpt om geld te besparen.

Wilt u meer over ons weten of een aankomend project bespreken?

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Een goede inzet van ICT is onmisbaar voor de communicatie met uw klanten, medewerkers en leveranciers.

inseon BV

Onze servicedesk is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:00 – 17:00 uur.

Hanzestraat 4
7006 RH Doetinchem
Tel. 0316-820900

info@inseon.nl

© Copyright Powered by inseon BV