Vacatures

Bekijk hieronder een overzicht van onze openstaande vacatures
ICT/Telecom Monteur

Wij zijn op zoek naar een allround monteur (binnen en buitendienst). Werkzaamheden zullen variëren binnen op de helpdesk als buiten bij onze klanten.

Ben jij klant- en servicegericht, gemotiveerd, betrouwbaar, flexibel, denk je in oplossingen en draag jij je verantwoordelijkheden dan zoeken wij jou!

Wie ben jij:

Wat bieden wij:

Ben jij geïnteresseerd dan ontvangen wij graag jouw CV met motivatie per mail. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maarten Migchelbrink. Bel of mail hem op 0316-820900 of maarten@inseon.nl.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Allround Monteur binnen + Planner ICT/Telecom

Wij zijn op zoek naar een allround monteur binnendienst . Werkzaamheden zullen variëren binnen op de helpdesk als een planning maken voor onze collega’s buiten. Als Planner houd je je met name bezig met het efficiënt en effectief inzetten van personeel ten behoeve van het oplossen van storingen en preventief onderhoud. De werkzaamheden vinden plaats in een dynamische, hectische werkomgeving waar veel gebeurt.

Ben jij klant- en servicegericht, gemotiveerd, stressbestendig, betrouwbaar, flexibel, denk je in oplossingen en draag jij je verantwoordelijkheden?

Dan zoeken wij jou!

Een goede inzet van ICT is onmisbaar voor de communicatie met uw klanten, medewerkers en leveranciers.

inseon BV

Onze servicedesk is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:00 – 17:00 uur.

Hanzestraat 4
7006 RH Doetinchem
Tel. 0316 – 820900

info@inseon.nl

© Copyright Powered by inseon BV